top of page
GOOOOOOOOL!
INSEGURETAT A LA ZONA

Les mesures de seguretat adoptades per la ONG abans de sortir de Barcelona són les habituals en aquest tipus de viatges; tramitar els permisos oficials obligatoris, informar les ambaixades corresponents dels països per on creuen i contrastar amb les autoritats locals la “temperatura” del recorregut.

 

El fet que els promotors francesos del ral·li Paris Dakar haguessin decidit deixar d’organitzar la cursa per terres d’Àfrica i traslladar-se a  Sud-amèrica a principis de l’any 2008 per motius de seguretat no fa saltar cap mena d’alarma.

El diumenge 29 de novembre de 2009 al capvespre, el Land Rover 4X4 conduït per l’Albert surt d’una benzinera a 150km de Nouakchott, capital de Mauritània. Al cotxe, l’últim del grup, viatgen també els companys de cooperació Roque Pascual i Alicia Gámez.

 

Han aconseguit sintonitzar Radio Exterior de España i escolten la transmissió del partit de futbol entre el Barça i el Real Madrid al Camp Nou corresponent a la Jornada 12 de la temporada 2009/2010. El davanter suec del Barça, Zlatan Ibrahimovic, marca un gol pel Barça i l’eufòria es desferma al tot terreny. 

4 de Enero de 2008

Publié le 01/05/2008

Saturday 5 Jannuary 2008

Top When
bottom of page